Maria labyrint in Wernhout, Nederland

Gepubliceerd op 15 augustus 2019 om 21:22

Elly en Josina van Lib’elly Energy maken een bijzondere reis. Dit ter verkenning om later met de hele groep te beleven. Hier het verslag van de 2de krachtplaats tijdens de bijzondere trip.

Josina vertelt:

De rit naar het Maria labyrint voelt als thuiskomen. Bij de Belgische-Nederlandse grens ligt de roots van mijn ouders. Deze tocht maakte ik reeds honderden malen, vandaag met een enigszins andere focus.

We bezoeken bij aankomst het graf van mijn mama, die ik maar tot mijn 3de levensjaar bij me had. Ik zoek een mooi plekje voor mijn beschilderde stenen. Een souvenir zorgvuldig uit gezocht tijdens de halte in de Tinteltuin. Twee roodborstjes naar elkaar gericht met hun hartvormige rode borst fier en dapper vooruit. Een witte veer voor onvoorwaardelijke liefde.

Tijd voor een grote uitdaging hier in Wernhout, het Maria labyrint!

Gewapend tegen de branderige zon en tropische temperatuur begeef ik me op het labyrint. Ik wandel er mijn levenspad en kom tot prille mooie innerlijke inzichten. Ik ben benieuwd naar de verdere uitwerking de komende periode. ‘Geduldig zijn’ is een stukje in mijn groeiproces.

Van de website van het Maria labyrint:

Door het labyrint te lopen, loop je je eigen levenspad, voor iedereen is dat zijn eigen pad. Daardoor kan men inzichten krijgen in je vragen die nodig zijn om bewust te worden van je denken, voelen en handelen in de wereld. Het is een werking in de diepte van uw wezenlijk zelf, in wat en wie u werkelijk bent. Deze werking zal zich op termijn uiten in anders denken, weer dingen voelen en aanvoelen, weer op uw natuurlijk manier in het leven staan. Dit klinkt alsof u geheel verandert, maar de manier waarop het gebeurt is heel natuurlijk en geleidelijk en geheel in overeenstemming met uw omgeving.

Elly ziet en voelt prachtig diep, dit prikkelt mijn starre observatie. Echt leren kijken én zien, horen én luisteren, voelen én gewaarwording ervaren. Voluit leren leven. Dank je wel maatje voor deze gelukzalige ervaring!

Na afloop ontmoeten we de oprichter van het labyrint. Ik geniet en mag getuigen zijn van een intens krachtig energetische verbinding. Zonder woorden springen tranen in de ogen. Een diepe innerlijke zielconnectie! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb