Elohim Centre & Krachtplaats

Gepubliceerd op 15 augustus 2019 om 21:35

Elly en Josina van Lib’elly Energy maken een bijzondere reis. Dit ter verkenning om later met de hele groep te beleven.

 

Elly vertelt:

Ik zit even in mijn hoofd en vraag me af: “Hoe kom ik nu in God’s naam in Elohim terecht!?” Ik ga even terug in de tijd en herinner me het weer:

Een tijdje geleden brachten we met enkele schilders een bezoekje aan de edelstenen-winkel in Heerle. Daar lag het boek “Limurisch Lichtwerk “ Leven vanuit vijfdimensionaal bewustzijn. Ik kocht daar ter plaatse blijkbaar niet zomaar o.a. een Sequoiadendron edelsteen of “versteende mammoetboom” Thuis gekomen, werd het boek direct besteld.

Toen mijn boek arriveerde, sloeg ik het open en zag ik als eerste … een afbeelding van zo’n mammoetboom! Een “kippenvel”moment! Ik begon te lezen en kwam de plaats “Elohim” tegen en dus hieruit vloeit de rest van mijn verhaal…

Synchroniciteit of “ toeval bestaat niet ” ervaar ik al lang en zo kreeg ik ook door om Josina mee te vragen op mijn reis. Haar naam viel me binnen, impulsief vanuit mijn hart nodigde ik haar uit. Het leek erop of de reis bracht haar geregeld op bekend terrein te beginnen bij “De Tinteltuin” in Wijnegem. Dit dorp was haar thuisbasis tijdens haar studieperiode, ze heeft er 3 jaar op kot gezeten. Dan ...Wernhout, uitgestippeld omwille van het Maria labyrint, is het geboortedorp van haar moeder. We wisten dus meteen dat dit een hele speciale reis moest worden...

In voorbije berichten lazen jullie al over eerdere tripjes. De 2de dag stond het bezoek aan ‘Elohim’ op het programma. We maken allemaal plannen én geregeld moeten we ons overgeven en accepteren van wat komt, ook wij! We kregen autopech en zaten voor enkele uren vast in Emmen! De temperatuur bereikte ondertussen 40°C. Gelukkig pikte een bezorgde vriendelijke man ons van de straat borduur. Hij bood ons een fris plekje in een college aan. Zo wachtten we, tijdens de warmste uren van de dag, op de hulpdienst. Ik had weer het gevoel dat dit precies zo moest zijn. We werden uit de hitte gehaald! Binnen in de gekoelde ruimte kregen we tijd om te rusten, onze picknick te nuttigen, een thee te drinken en om onze ervaringen van onze bezoeken te evalueren.

Gelukkig bleek er geen schade aan de auto te zijn, alleen oververhitting van de brandstof. De garagist garandeerde dat we konden verder rijden. Pff, oef!

Helaas sloot het Elohim Centre bijna zijn deuren, na overleg kregen we de toestemming om ook na sluitingstijd in de tuin te blijven. Zo kregen we de hele tuin voor ons alleen! Ik voelde meteen de sterke energie. Een mooie tinteling rees in mijn benen omhoog. Ik werd mee gezogen in de energie van “Moeder Aarde”. Ondertussen volgde ik het pad naar de Heilige Geometrische figuren die als gigantische exemplaren verspreid staan het park.

Het werd ons snel duidelijk dat elk apart tuintje een chakra vertegenwoordigde waarin je kon mediteren. Josina en ik bleven in de buurt, maar lieten elkaar de vrijheid om te voelen waar we moesten zijn. Voor de tweede keer op onze reis, kwamen we terecht in een bos van de onderwereld, de elfen, kabouters en trollen. Deze energie is zo fel! Je Innerlijke kind wordt hier naar boven gehaald en krijg je spontaan plezier in de verhalen van dit kleine volkje. De dag voordien waren we al bij Frie Peeters in de Tinteltuin geweest.

Mijn Kundalini werd actief bij elke overgave die ik onderging. Ik werd gedragen, gezegend en vervuld van aardse en hemelse energie. Ik kreeg inzichten en kon heel wat levensverhalen sorteren. Moe maar voldaan verlieten we de tuinen en reden we richting Groningen waar we zouden overnachten.

Die avond zaten Josina en ik tot half 2 in de nacht op het terras van het hotel te keuvelen over onze bijzondere ervaringen. Eigenaardig, vele mensen kennen het Elohim Centre niet. Werknemers in Elohim wisten zelfs niet van hun vernoeming in het Boek, Limurisch Lichtwerk. Onze ervaringen moeten we delen! Dat staat vast!

Ben jij op zoek naar wie je bent, wat jouw levensdoel is of wat dan ook… Elohim Centre, dat amper 300 km noordwaarts van Arendonk ligt, helpt je erbij! Jij bent niet toevallig dit verhaal aan ’t lezen…

Warme knuffels

Elly

"ELOHIM" (of Elohay) is de allereerste naam voor God in de Bijbel

Elohim komt van het Hebreeuwse stamwoord dat "sterkte" of "macht"

Genesis 1:1 lezen we: "In het begin schiep Elohim de hemel en de aarde.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.